GIVEAWAY TERKINI (klik Banner untuk join)

GIVEAWAY TERKINI (klik banner untuk join)

Monday, December 30, 2013

NewGiveaway By Sh.Amarina and Amila

[klik pada GAMBAR/BANNER untuk join]


JOM TERJAH : BEST SEO CONTEST FOR THIS YEAR! ==► CONTEST SEO ERIDY

GA ini bermula pada 27 Dec 2013 - 27 Jan 2014 dan tamat tepat jam 12 malam pada 27 Jan 2014. Pemenang akan diumumkan pada 30 Jan 2014. GA akan terbatal apabila tidak melebihi 50 peserta. Hadiah menarik menanti anda semua !! Jom join semua :)
Mencari 33 pemenang bertuah

Saturday, December 28, 2013

Super Special Giveaway by Alya Yaya

[klik pada GAMBAR/BANNER untuk join]

Klik banner untuk join

TOP REFERRAL DAPAT PILIH 10 HADIAH !
SEMUA PESERTA DAPAT HADIAH !

Antara hadiah yang ada : [ Kesemua hadiah berjumlah 112 ]

Wang pos RM50, RM30 x2, Fishtail dress, Polka dot peplum, Topi style Siti Nurhaliza, Dress, Couple Pillow, SNSD & Infinite T-shirt, Magic Cream, Shawl, Tudung, Keychain, Seluar Paloza dan banyak lagi !

Link share fanpage : Boleh rujuk SINI untuk tahu cara dapatkan link
Link review Jelitawani's : [ Buat entry lain kat blog ]
Nama penuh kat WhoHAA! :
Senaraikan 10 hadiah yang diingini : [ Tak boleh pilih Cathy Doll Compact Powder + Cathy Doll Petit Tint Orangi Orange , Poster Kpop dan tudung jari hantu ] 

Friday, December 27, 2013

December Giveaway by Fatin Diana



Klik banner untuk join.

Senarai hadiah :
Cash RM50 x 1, AuraWhite 400,000mg x 1, Jersey x 7, Peplum blouse x 3, Tshirt I ❤ Medan x 1, 2 keping shiseido mask x 2, Tote Bag Authentic Mango worth RM80 x 1, Jumpsuit x 1, Cardigan x 1, Felt brooch x 3, Bawal glitter x 2 + bracelet x 1, Header + Doodle x 2, dan voucher discount 10% untuk semua peserta.

December Giveaway ditaja oleh Fatin Diana, Abang Ensem, Red Delima, House of WNS, Nadratul Syazwana, Mai's Beauty House, Nur Cimi, Fariqan Afina, Jasple Boutique dan Nur Shahira.


Tamat 27 Disember 2013, 10 Malam.

Hadiah pilihan:

1. RM50
2. Jumpsuit
3. Tote Bag Authentic Mango worth RM80
4. Peplum Blouse
5. Peplum Blouse
6. Peplum Blouse
7. Bawal Glitter
8. Jersey

Thursday, December 26, 2013

Sunday, December 22, 2013

Simple Giveaway by Izzati Amira



[klik pada GAMBAR/BANNER untuk join]

Simple Giveaway by Izzati Amira !!
Tamat : 22 Januari 2014
Klik Banner Untuk Join! Sekarang !! Hadiah menarik untuk para gadis di luar sana sedang menanti!


Saturday, December 21, 2013

Mini GA RM600 Disember 2013 by Emas Putih

As-Salam


Top Referal 
Cash RM50 + Puzzle Bernilai RM50 3D

Random
Cash RM50 x 5
Perfume Gred AAA Bernilai RM50 x 6

Mini GA RM600 Disember 2013 by Emas Putih ini dianjurkan oleh Emas Putih dan disponser oleh Emas Putih , Brado Bapak , Brado Bapak II , Lylahana Shop , Maha Mahu, Wan ComelMarqis Careno dan Iluvtour

Friday, December 20, 2013

Zahra Bakar Collection Giveaway

Assalamualaikum...

Zahra Bakar Collection merupakan sebuah online shop yang menjual pelbagai jenis tudung dan shawl antaranya tudung syria, bawal arjuma, alsya ring dan sebagainya. Zahra Bakar Collection, turut mengambil tempahan sulaman (cross stitch) dengan pelbagai jenis design/ reka bentuk mengikut kehendak pelanggan.

Zahra Bakar Collection GiveawayZahra Bakar Collection Giveaway


Selain itu, Zahra Bakar Collection turut menjual kain pasang dan kain batik terengganu yang dihiasi dengan pelbagai jenis corak dan warna yang pastinya memikat hati. InsyaAllah, kainnya berkualiti tinggi dan selesa dipakai. Harganya juga sangatlah berpatutan.

Untuk meraikan pembukaan Zahra Bakar Collection online shop, kami mengadakan simple giveaway buat anda. Ingin dapat hadiah yang menarik dari kami? Ayuh, sertai sekarang. 

Zahra Bakar Collection Giveaway
[klik pada GAMBAR/BANNER untuk join]

Klik banner untuk sertai.

Friday, December 13, 2013

Special Giveaway By Afiqah

[klik pada GAMBAR/BANNER untuk join]

1st contest join, like, share and win by KF & AN


http://gadissirama-rama.blogspot.com/2013/12/1st-contest-join-like-share-and-win-by.html
[klik pada GAMBAR/BANNER untuk join]

CLICK BANNER FOR JOIN!

CONTEST ini dianjurkan oleh KF(Kaqyonk Fauzi) bersama partner AN(Aienn Nasir)
CONTEST akan tamat pada 15/01/2014

Nama Facebook: , Nama Twitter: , Follower: taktahu dah lama follow

Super Duper Awesome Giveaway by Hannan


Assalamualaikum and annyeonghaseyo
[klik pada GAMBAR/BANNER untuk join]

credit : banner to KAK SHA
{Click Banner Untuk Join)

11.12.13 - 20.1.14


Top Referral 


x1 Blouse

x1 Skirt

x2 Pasang brooch Bunga-2

x1 Lipgloss *babylips*

x1 Purse / handphone pouch

x1 Cash RM50


Top Referral 2 


x1 Blouse

x1 Shawl

x1 pasang Brooch Bunga-2

x1 Earphone 


Top Commentator 



x1 Beg Domokun

x1 Handphone Pouch Barbie

x1 Long Keychain Domokun



Entri Kreatif 


x1 Tudung Turki *colour random* 


Random 

6 biji brooch x3 pemenang

bookmark calendar 2013 x5 pemenang

Topup RM5 x 2 pemenang

Bloglist 2 bulan x2 pemenang

Tudung bawal x2 pemenang

x2 pasang button badge COUPLE x2 pemenang

x2 button badge x2 pemenang

x2 Perfume Solat x2 Pemenang

x1 stripe skirt and a shawl x1 pemenang

x1 skirt mermaid hitam x1 pemenang

x1 cempaka top x1 pemenang

x2 magic inner neck x2 pemenang

x2 helai tudung turki x2 pemenang

x3 pasang stokin sandy x3 pemenang

x2 Pashmina x2 pemenang

x2 Tudung Bawal

x3 shawls x3 pemenang

x1 perfume x1 pemenang

x2 packet shiseido mask x2 pemenang

topup RM5 x2 pemenang

Header x2 pemenang

x1 string bracelet x1 pemenang

x1 cheese powder

x1 comic book x1 pemenang

x1 comic book x1 pemenang

x1 Pixel hp charm and barangan kraf yang lain x1 pemenang

topup RM5 x1 pemenang

review blog x1 pemenang

topup RM5 x1 pemenang

topup RM5 x2 pemenang

10% discount untuk semua peserta ^^


SEMUA DIJEMPUT JOIN! ^^

Wednesday, December 11, 2013

Apa itu SEO?

Ini adalah entri sambungan Contest SEO Eridy..

Entri ini saya akan cuba terangkan serba sedikit apa itu SEO berdasarkan apa yang saya faham ya

- Apa itu SEO?

SEO adalah ringkasan kepada Search Engine Optimization. Ia adalah cara untuk mengoptimumkan apa yang kita tulis dalam blog supaya blog kita itu tersenarai dalam engin carian seperti google, yahoo, bing dan sebagainya.. Maksudnya apabila seseorang itu membuat carian berdasarkan keyword "contest seo" misalnya, maka yang terpapar pada muka surat pertama engin carian tersebut adalah hasil daripada teknik SEO yang kita aplikasikan..


- Untuk apa SEO?

SEO ini diaplikasikan oleh blogger untuk mendapatkan traffik yang tinggi dari engin carian tadi.. Dengan mendapatkan traffik yang tinggi, ia mempunyai hubung kait yang seterusnya iaitu dengan pagerank, earning dan sebagainya..


lebih kurang macam mind map kat atas ni kepentingan SEO ni..

Jadi SEO ini penting bagi mereka yang menjadikan blog sebagai satu medium untuk mendapat satu pulangan kepada diri mereka seperti lebih dikenali, mendapat tawaran dari pelbagai syarikat pengiklanan misalnya dan mendapat side income daripada iklan-iklan yang dipaparkan dalam blog mereka.. Sebenarnya banyak lagi kelebihan-kelebihan yang dapat diperolehi apabila sesebuah blog itu mesra SEO..

Namun bagi yang menulis blog sebagai diari harian biasa, mengisi masa lapang, atau sekadar berkenalan dengan para blogger lain, SEO mungkin tidak begitu penting bagi mereka..


- Apa beza SEO dan SERP?

SEO adalah lebih kepada teknik dan cara-cara, manakala SERP atau kata panjangnya Search Engine Results Page adalah hasil kepada teknik SEO tadi.. kedudukan dalam engin carian tersebut..



Jadi anda yang belum join Contest SEO Eridy, boleh cuba join contest SEO ini dan cuba pelbagai teknik yang ada.. Klik Contest SEO Eridy untuk join..

Kenapa Saya Sertai Contest SEO Eridy?

Bila mula2 nampak Contest SEO Eridy ni, hati langsung tak terfikir nak sertai.. Terus klik pangkah pada browser dan tengok contest-contest lain..

Iyerlah.. Dalam hati kata, "takkan menang punya.. so tak payah buang masa.." hehe.. serious..

Tapi entah macam mana, bila hari-hari aku tengok kat bloglist blog ni, hari-hari ada yang update pasal Contest SEO Eridy ni.. So, aku pun macam ada magnet tarik aku untuk belek balik Contest SEO Eridy ni..hehe

So... aku tengok punya tengok.. Tiba-tiba dalam hati berkata,


"apa salahnya kalau aku cuba kan..?" hehe
"lagi pun aku tak pernah join lagi mana-mana contest seo, selalu join yang giveaway, segmen je.."
"lagi pun.. tengah free sikit ni try la dulu.. daftar sampai 11hb je.. yang penting daftar dulu..." ermm hati berkata-kata..

Begitu lah ceritanya macam mana aku boleh terjoin Contest SEO Eridy ni..hehe lagi pun aku tengok banyak sangat penyertaan untuk Contest SEO Eridy ni. So aku rasa aku nak uji blog aku ni.. Sejauh mana blog picisan ni boleh pergi dalam Contest SEO Eridy ni..

Nak kata aku tahu selok belok nak menang Contest SEO Eridy ni sejujurnya memang tak tau apa-apa..haha.. Lagi-lagi aku bukan seorang blogger tegar.. Kurang masa nak cuba teknik-teknik SEO yang boleh dicuba.. Aku sekadar macam nak tahu kat mana kedudukan blog kerdil ni dalam kalangan blog-blog lain yang hebat-hebat belaka..

Kalau ada rezeki menang Contest SEO Eridy ni, alhamdulillah.. Tak menang pun tak apa, sekadar suka-suka..hehe ^_^


Entri-entri lain Contest SEO Eridy:

Tarikh-tarikh Penting Contest SEO Eridy

Oklah.. Ini adalah entri sambungan untuk Contest SEO Eridy..
Seperti yang sedia maklum, Contest SEO Eridy menawarkan hadiah wang tunai untuk 9 orang pemenang..

Namun...!! Jangan dilupakan tarikh-tarikh penting Contest SEO Eridy ini..

Baiklah.. Di sini saya senaraikan tarikh-tarikh penting tersebut..

Tarikh pendaftaran/ penyertaan dibuka: 1/2 Disember - 11 Disember 2013

Contest bermula: 12 Disember - 30 Disember 2013

Jadi masih belum terlambat bagi sesiapa yang mahu mencuba dan berusaha untuk memenangi Contest SEO Eridy ini.. Jom join Contest SEO Eridy ^_^


Entri-entri lain Contest SEO Eridy:


Hadiah Tambahan Contest SEO Eridy

Yeayyy blogger Eridy nak bagi hadiah tambahan, korang tau tak...?
Hadiah tambahan dalam Contest SEO Eridy ^_^

Hadiah tersebut berupa RM50 untuk seorang pemenang..

Macammana nak menang RM50 ni? Haa senang aje..
Korang cuma perlu hantar entri banyak2 dalam Contest SEO Eridy ni, dan yang paling banyak hantar entri akan memenangi RM50 tersebut.. hehe..

Jadi tunggu apa lagi, sempat lagi untuk menjoinkan diri dalam Contest SEO Eridy ni..
Klik Hebahan Contest SEO Eridy untuk info lanjut..


Entri-entri lain Contest SEO Eridy:

Siapa Penganjur Contest SEO Eridy?

Siapa blogger Eridy??
Korang pernah dengar nama Eridy dalam dunia blog ni??

Mungkin ada yang dah tau kewujudan blog beliau iaitu Eridy.com dan mungkin ada yang belum tahu.
Jadi entri ini saya nak memperkenalkan lagi blogger Eridy ini..

Jika kita klik pada tab About Me di blog beliau, Eridy.com, blogger Eridy ini merupakan seorang IT Technician.. dan cita2 blogger Eridy ini sebenarnya ialah IT Engineer.. Blogger Eridy berusia 24 tahun dan Eridy lebih cenderung kepada pelaburan dan programming debug dan error. Eridy merupakan seorang penganut agama Christian dan berasal dari Sabah.. bagi yang nak berurusan dengan blogger Eridy ni boleh hubungi beliau melalui email, iaitu eridysan@gmail.com.. Wokehhh setel pasal latar belakang empunya blog Eridy.com.

Serba sedikit yang saya tahu mengenai asal usul blog Eridy.com..

Sebelum wujudnya Eridy.com, blog sebelum itu adalah Santaikata.com.. And saya tak tahu menahu sebab musabab Eridy bertukar blog.. And saya mengetahui Eridy bertukar blog kerana di blog beliau sebelumnya saya juga ada menyertai contest-contest yang telah blogger Eridy ini langsungkan..

Antara contest-contest yang pernah blogger Eridy anjurkan ialah:


1. Contest Hari Raya Santaikata
2. Contest Blogger: Apa Kata Blogger Tentang Traffik Blog?
3. Special Giveaway: Hari Malaysia

and hadiah2 yang telah ditawarkan adalah wang2 tunai yang agak lumayan..hehe
Jadi pada yang dah terlepas untuk join contest-contest blogger Eridy ini sebelum ni, boleh lah anda rebut peluang ini dengan menjoinkan diri dalam Contest SEO Eridy.

Hadiah Contest SEO Eridy

Seperti kita sedia maklum, blogger Eridy sedang menganjurkan Contest SEO. Rujuk entri saya yang ini, Hebahan Contest SEO Eridy

tapi saya masih belum hebahkan hadiah2 nya.. Jadi hadiah2 untuk Contest SEO Eridy ni adalah seperti berikut:

Tempat pertama: RM200 x 1

Tempat kedua: RM100 x 1
Tempat ketiga: RM80 x 1
Saguhati: RM20 untuk 6 orang



Total up semua hadiahnya berjumlah RM500 untuk Contest SEO Eridy ni.. Jom2 rebut hadiah2 ni..

Mana tahu boleh menang.. ^_^

Contest SEO Eridy

Blogger Eridy ada menganjurkan satu Contest SEO!!!
Korang dah tau belum...?
Kalau dah tau, korang dah join belum contest ni...? :)

Jomla join Contest SEO Eridy ni sebab hadiah yang ditawarkan adalah agak lumayan hehe.. :)
Korang dah tau ke hadiah untuk Contest SEO Eridy ni..?
Hadiahnya berupa wang tunai untuk 9 orang pemenang..

pakcik polis mana tah aku google je hehe.. jom rebut hadiah ni..

Jadi macammana kalau nak join Contest SEO Eridy ni...
Caranya mudah je..

Korang cuma perlu buat satu, dua, tiga atau seberapa banyak entri yang boleh dan hantar link entri anda ke entri Contest SEO Eridy ni.. Tulislah pasal apa2 pun...tetapiiiii.......!!

Cara pemilihan pemenang:

Cara pemilihan pemenang Contest SEO Eridy ini adalah melalui keyword "Contest SEO Eridy".

Maksudnya, pada 31 Disember setelah tamatnya Contest SEO Eridy ini, carian keyword "Contest SEO Eridy" akan dilakukan di Google, menggunakan private browsing dan,

entri-entri yang terpapar pada kedudukan pertama, kedua, ketiga dan seterusnya akan memenangi hadiah2 wang tunai tersebut.. Hm lebih kurang macamtu la.. Jadi untuk memenangi Contest SEO Eridy ni, pada saya entri mestilah berkisarkan tema contest kan.. iaitu Contest, SEO dan empunya penganjur, Eridy..


Nak tahu berapa wang tunai yang ditawarkan untuk bakal pemenang Contest SEO Eridy ni? Ha korang boleh klik ke sini, Hadiah Contest SEO Eridy. Jom buat entri.. Kalau tak cuba, mana nak tahu kan..hehe.. Jom join Contest SEO Eridy ^_^

Tarikh akhir pendaftaran Contest SEO Eridy: 11 Disember 2013


Entri-entri lain Contest SEO Eridy:

Tuesday, December 10, 2013

2.5k Followers Giveaway

[klik pada GAMBAR/BANNER untuk join]

Review Sponsor - My Mom's Best

Assalamualaikum..

Just nak share.. Alhamdulillah.. Hari tu menang dalam Movember Giveaway@ MMB..

And dapat hadiah Name Bracelet.. And inilah dia bracelet tersebut.. Ok tak..? :)

Yep.. that's my name..

Blog My Mom's Best banyak buat giveaway tau.. and currently kalau tak silap, in her another blog tengah buat 2 giveaway, click at these 2 links and jangan lupa join okay.. :)


Sunday, December 8, 2013

Review Sponsor - Ur DreamWardrobe Collections (UDC)

Assalamualaikum..

Ok straight to the point lah ye.. Alhamdulillah.. Hari tu menang dalam Duo Giveaway by Aliya & FD..
and hadiahnya sepatutnya Shawl Alisya..

 Tapi sebab aku dah tak pakai shawl so aku pun request la pada sponsor Ur DreamWardrobe Collections (UDC) ni..


Alhamdulillah sponsor ni baik hati sangat sebab bagi aku amik Tudung Alisya.. :) Happy~

And ini lah dia Tudung Alisya yang aku dapat.. Kaler ungu.. Cantik tak? :)




Aku suka tudung ni sebab lain daripada yang lain.. Yelah.. selalu kita nampak yang kat atas kepala tu manik2 yang berat tu kan.. Itu pun okay, cuma yang ni lebih simple so nak pakai jalan2 pergi pekan tak ada la over sangat kan.. :)

So kalau ada yang berminat dengan Tudung Alisya ni boleh la dapatkan kat SINI. Harganya cuma RM27 sahaja. Beli 3 helai dapat harga RM75. Affordable kan..?

Sunday, December 1, 2013

Saya Nak RM 100 daripada Lyssa Faizureen !


Blog ni baru je tercipta pada bulan Julai yang lepas..
Masa tu tak tahu nak buat apa.. So daripada kita tak buat apa2 baik join giveaway banyak2 kan.. kui3

Tag:

Tamat: 1 December 2013

Hiatus sehingga Januari 2014


Assaamualaikum.. Just nak inform.. Mulai hari ini (1 Disember 2013..), blog ni akan hiatus selama sebulan setengah insyaAllah.. (sehingga pertengahan bulan Januari 2014..)

Jadi.. kat sini nak mintak maaf awal2 pada yang jemput join giveaway2 mereka yang akan tamat sepanjang tempoh hiatus ni.. Bukan taknak join tapi atas sebab2 tertentu yang sy tak dapat nyatakan..... hm

And insyaAllah saya akan slow2 review baki2 sponsor yg request tu..and akan balas komen2 yg tertunggak.. ada 120 lebih komen.. T____T

Semoga berjaya kawan2 yg menyertai giveaway2 yang tengah berlangsung..
InsyaAllah saya pun ada perancangan untuk buat giveaway tapi ada yang nak join ke..... :S

Em okay la.. Jumpa lagi..

Saturday, November 30, 2013

Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda
Kulit Lebih Gebu Dan Flawless Dalam 14 Hari

Sana sini orang ramai heboh perkatakan kehebatan Ephyra. Ramai blogger yang sudah mencuba Ephyra dan rasa sangat berpuas hati dengan hasil bagus produk ini. Ephyra semakin dikenali dan diyakini oleh ribuan pengguna.

Tetapi apakah itu Ephyra? Ada yang bertanya, krim ke? Pil ke? Ephyra adalah produk minuman supplemen tambahan yang sangat sedap untuk  kecantikan dan kesihatan tubuh badan yang bermula dari dalam. Ephyra didatangkan dalam bentuk serbuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul alam semulajadi di seluruh dunia, kolagen terhidrolisis ikan laut dalam, L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi dan Serbuk Tomato yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.

Dengan ribuan testimoni yang meyakinkan, telah menambat hati ramai pengguna Ephyra. Mengapa Ephyra sangat berkesan? Sudah tentu kerana formula hebatnya yang mengandungi 9 bahan alam semulajadi berkualiti tinggi bergred super AAA. Ephyra bukan hanya produk kolagen semata-mata, tetapi Ephyra adalah formulasi rumusan minuman antioksida yang terbaik untuk kecantikan dan kesihatan anda. Sesuai untuk semua peringkat umur, untuk lelaki  juga wanita semestinya. Ephyra disahkan selamat dan berkesan serta mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia beserta disahkan Halal oleh JAKIM.

Testimoni boleh dicipta, pengalaman boleh direka, gambar boleh diubah dan pelbagai lagi. Tetapi testimoni dari pengguna setia Ephyra memang tidak boleh disangkal lagi. Kalau anda google "testimoni ephyra" atau "review ephyra", anda akan lihat banyak review hebat perkongsian dari ribuan pengguna Ephyra.

Jika anda ada masalah kulit kusam, kedutan, jerawat, jeragat, sakit sendi, tumit merekah, kulit kering, rambut gugur dan sebagainya, jangan ketinggalan untuk dapatkan penyelesaian anda dengan Ephyra. Jom lihat apakah kelebihannya...
  1. Membantu menjadikan kulit kita lebih anjal, halus dan cerah berseri.
  2. Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh badan kita.
  3. Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat. 
  4. Membantu memulihkan masalah kulit ekzema (kegatalan dan kemerahan).
  5. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di wajah.
  6. Menghindari kita daripada penyakit barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit kerana ianya mengandungi supplemen anti oksidan Astaxanthin.
  7. Menguatkan rambut dan melambatkan uban.
  8. Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar.
  9. Melancarkan sistem pencernaan dalam  badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu makan.
  10. Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhkan kita daripada risiko mendapat sakit jantung.
  11. Membantu seimbangkan tekanan darah.
  12. Meningkatkan tenaga dan daya ingatan.
  13. Meningkatkan sistem ketahanan badan.
  14. Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakan termasuk faktor usia.
  15. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis.
  16. Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik.
Untuk maklumat yang lebih lanjut, sila klik Flyer, Website dan Fanpage.

Bagi memudahkan anda semua, jom kita klik link di bawah, antara testimoni Ephyra yang dipilih dari kalangan blogger.
  1. Masalah kulit muka dan jerawat - klik SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI dan SINI
  2. Masalah period / haid - klik SINI dan SINI
  3. Masalah tumit / tapak kaki - klik SINI dan SINI
  4. Testimoni kuku dan rambut - klik SINI, SINI dan SINI
  5. Testimoni lelaki - klik SINI
  6. Testimoni menyusukan anak - klik SINI
  7. Pelbagai masalah lain - klik SINI
Kulit yang sempurna. Wajah yang jelita. Keyakinan tiada tandingan. Hasil yang nyata. Semuanya lengkap dalam satu produk kecantikan dan kesihatan. Ephyra terbukti berkesan. 


Jom dapatkannya sekarang...

Official Websitewww.oceanlife2u.com
Instagram : ephyra2u
Telefon : 03 4141 7889
SMS : 019 3999 238
Emel : info@oceanlife2u.com


Giveaway ini dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh OceanLife2u.com dengan hadiah berupa wang tunai dan produk Ephyra bernilai RM 2,387.00. Sila klik SINI untuk join Giveaway ini.

Segmen : Pencarian Bloglist Disember by Athirah..


Tamat: 30 November 2013

simple giveaway by Love Cathy Doll


Tamat: 30 November 2013

TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY


ASSALAMUALAIKUM

Dengan ini saya Hazwan hairy ingin melancarkan satu lagi contest di penghujung tahun 2013 ni kepada korang blogger dan followers blog hazwanhairy.com ni.. Untuk GA ni saya di wakilkan oleh pihak Tshirt Printing IH untuk menganjurkan Tshirt Printing Ih Giveaway by Hazwan Hairy yang akan bermula dari 13/11/2013 sehingga 30/11/2013


SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini
2. LIKE page penaja : 
3. Tajuk : TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY
4. Copy Paste kod dalam entry korang
5. Link kan entry anda pada post entry ini..

Simple saja kan..

HADIAH :
1 helai baju I Love Blogging
2 helai baju Geek
2 Fridge Magnet Krabi
5 Keychain Krabi

Pemenang akan di pilih melalui Random.org
Senarai peserta akan di list untuk korang BLOGWALKING 

Dengan harapan korang semua dapat support GA simple dari Tshirt Printing IH dan juga saya blogger Hazwan Hairy..


GIVEAWAY FOLLOWER BERTUAH


Kenapa saya join Giveaway ni?
sebab saya nak menang hadiah misteri tu.. tengok kat banner, gambar piala.. tertanya2 jugak, dapat piala ke? :p

Tamat: 30 November 2013

Top Up Giveaway by Afifah Anuar


pengguna: celcom

Tamat: 31 November

1st Segment by Gadis Ungu


Tamat: 30 November 2013