GIVEAWAY TERKINI (klik Banner untuk join)

GIVEAWAY TERKINI (klik banner untuk join)

Sunday, September 1, 2013

Bravo! Giveaway by Ieyra Ghani

[klik pada GAMBAR/BANNER untuk join]

Assalamualaikum.

First off all, peserta mestilah mempunyai sifat jujur dalam diri! Jom ramai ramai meriahkan Bravo! Giveaway by Ieyra Ghani ini! Pelbagai hadiah yang menarik menanti para pemenang!

Promot habis-habisan untuk memenangi kategori top referral yang bakal memenangi ;

Blouse x3
Hamper x2

Yang selebihnya akan ditentukan oleh pakcik random 100%

Semua peserta Wajib ikut syarat daripada penganjur dan {para sponsor} yang telah menaja {pelbagai jenis hadiah!}


ADAKAH ANDA PEMENANG YANG DICARI ? JOM SERTAINYA SEKARANG!

4 comments:

Ieyra Ghani said...

Hi terima kasih sudi join, pastikan sudah ikut semua syarat okay? ADA SPONSOR YANG MENGADU FOLLOWERS MEREKA TAK NAIK NAIK! SILA BERSIKAP JUJUR JIKA XNAK NAMA ANDA DIBLACKLIST. sila promot habis habisan kalau nak menang top referral

senarai peserta dah diupdated!
http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/08/senarai-peserta-bravo-giveaway-by-ieyra.html

Hazirah Azman said...

dari GA yang sama :) goodluck :D

http://nurhazirahziera.blogspot.com/2013/09/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani_11.html

Aisha Fauzi said...

Sorry late reply dah lama tak check cbox :) Kenapa ya entry saya tak keluar dekat dboard ? Kadang-2 ada jugak rasa macamtu ._. Sebab pakai blogskin ke ?

Eiqa Almond said...

Macam best jee..
Pape pun goodluck .! :D