GIVEAWAY TERKINI (klik Banner untuk join)

GIVEAWAY TERKINI (klik banner untuk join)

Wednesday, August 7, 2013

Saya nak duit raya Cik Misya!!!


Duit raya paling banyak dapat... emm tak ingat lah.. haha.. Paling sikit RM30 macam tu kot.. he2

Tag:

Tamat: 20 August 2013

7 comments:

Cik Misya (Aimi Syahirah) said...

Menarik cerita duit raya anda!:) TQ for joining.. Senarai perserta telah di update. Jom kunjung-mengunjung.. Salam Aidilfitri..:) http://www.aimisyahirah.com/2013/08/senarai-peserta-contest-saya-nak-duit.html

Noratiqah Adib said...

Dis alien comes from da same segmen. Blogwalking sini. Nice blog! :D
http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

PakcikLie PCL said...

semoga berjaya Nur Rabiatul, pcl pon nak duit raya jugak hihi..

#Selamat Hari Raya Aidil fitri maaf zahir dan batin ~ www.nazlee.com

Kawaii Gurlzz said...

Salam, selamat hari raya aidilfitri.

Datang dari segmen yg same, ade mase singgah ke blog saya ye :D
http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Good luck! ^^

pha is said...

selamat hari raya.. singgah dari segmen yg sama..
http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Shark Kay said...

shark br jer join..
gud luck..

http://citershark.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html