GIVEAWAY TERKINI (klik Banner untuk join)

GIVEAWAY TERKINI (klik banner untuk join)

Tuesday, October 15, 2013

Giveaway: Yeayy...Ibu Arif bagi duit raya!


Follower ke 37

Nama Manja: Ain
Tarikh Lahir: 9 Mac
Asal: Perak

Pengalaman zaman kanak2 tak boleh lupa:
hmmm sebenarnya tak ada pengalaman menarik sangat zaman kanak2.. haha
hmmm mungkin pengalaman pergi kem.. kem nama dia dah lupa tapi mcm kem jati diri la ditaja Biro Tata Negara.. tang kena taja tu yang best tu hehe. kem tu buat kat Melaka, Kamunting Beach Resort. huhu best sangat2.. masa tu Form 2 :) rasanya masa tu first time dapat tengok laut.. and start dari tu, dah suka dengan laut.. =) paling best my group menang dalam treasure hunt, tak sangka, alhamdulillah.. =)

Tag:

Tamat: 15 October 2013

2 comments:

Kawaii Gurlzz said...

huhu dah terlambat untuk join :(
anyway menarik pengalaman anda ^^

Ibu Arif said...

Thanks join GIVEAWAY ini dan TAHNIAH!!!!
Anda layak menuntut duit raya dari ibu Arif..
sila tinggalkan talian untuk dihubungi di :-http://arifarsyad.blogspot.com/2013/10/yeayyypemenang-giveaway.html