GIVEAWAY TERKINI (klik Banner untuk join)

GIVEAWAY TERKINI (klik banner untuk join)

Saturday, November 2, 2013

FIRST GIVEAWAY FROM NEW BLOGGER


Komen pasal blog: ...

komen saya.. blog ni dah okay.. cuma kalau boleh kecikkan sikit width blog kot..
sebab kalau nak ke kanan, kena guna scroolbar kat bawah tu utk ke kanan, jadi macam tak best sikit hihi
yang lain saya rasa dah comel

1 comment:

Risha Melon said...

thanks.terima kasih sudi join my first GA.ohh yaa thnks dengan comment tu^^ sangat membantu Risha as new blogger.semak senarai peserta dekat sni,kalau tak ada bgtau ye :)
http://rishamelongadis.blogspot.com/2013/10/senarai-peserta-giveaway-from-new.html