GIVEAWAY TERKINI (klik Banner untuk join)

GIVEAWAY TERKINI (klik banner untuk join)

Tuesday, November 26, 2013

Review Sponsor - Korean Cosmetics by EnaDeAr

Assalamualaikum..hi halluu semua.. selamat petang Selasa..

Lama rasanya tak review hadiah yg sy menang.. Bukan taknak, tapi kekangan masa buat saya tak brapa nak sempat..lololol. Update giveaway pun hari Sabtu je skarang.. Maafla ye kalau ada yg kecewa blog ni lambat update giveaway.. ermmm T___T
Atas permintaan daripada sponsor giveaway, jadi hari ni saya ada nak review sikit hadiah yang saya dapat dalam Anniversary Giveaway by Anadiera.. Alhamdulillah ada rezeki..

Jom tengok apa yg saya pilih utk hadiah giveaway tu...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Taraaaaa ianya ialah Holiday Bounjour Paris Set "Cathy Doll"

Comelkan dia punya botol, dengan warna tulisan semua buat aku feeling waaaa..sayangnya nak bukak.. ermm okbye

Sebab dia macam best je macam comel je jadi aku amik la mereka ni sebagai hadiah untuk diri ini..

Benda apa Cathy Doll ni?? korang dah pernah dengar ke Cathy Doll ni? Sejujurnya nilah kali pertama aku dapat tahu pasal produk Cathy Doll ni.. Baru dengar la senang crita.. herghh lambat betul aku ni..



Jadinya Cathy Doll ni ialah produk Korea tapi dipasarkan di Thailand..
kat Malaysia ni aku tak sure ada ke kat mana2 maafla aku tak google..
tapiiiiii

korang jangan la gusar sebabnyaaaaa!!!!

Korean Cosmetics by EnaDeAr ada menjualnyaa....ooo clap3..

Set Holiday Bounjour Paris ni terdiri daripada 3 benda iaituuuu!!

1. Perfume Shower Gel 250ml 

Shower Gel ni tak yah crita la dia punya bau kan.. sebab smestinya wangii......hewhew.. Wangi yang macamana aku tak reti nak describe tapi wangi bau soft2 camtu la.. Apa yang bestnya aku rasa pasal shower gel ni korang guna sikit je tapi boleh cover satu badan dah...! Means dia menjimatkan.... Seriesly, memang picit sikit2 je tapi boleh sabun satu badan..



2. Luxury Scrub Gel 150ml

Scrub Gel ni pulakk sesuai untuk menanggalkan daki2 kat badan tu kan... Yang payah nak sental tu ha boleh la kita try scrub ni.. Scrub badan ni sesuai la kita guna 3 kali seminggu camtu.. Pakai hari2 pun boleh tapi cepatlah ia habis.. Scrub Gel ni perlukan kuantiti yg banyak juga la sekali guna.. sebab dia tak creamy or bebuih kan.. Baunya juga wangi ye..
Oh ye scrub ni ada 24k Gold, pearl dan rose juga based on descriptionnya....yeayy ^^..



3. Perfume Body Lotion 250ml

Lotion ni sesuai la pakai lepas dah mandi guna shower gel tadi.. Confirm rasa segar, wangi, mekar gitu.. Lotion ni memang wangi la kan.. and untuk lembapkan kulit.. Selain tu korang dah takyah pakai perfume lepas tu pun takpe sebab wangi nya semerbak.. Ohh ye lotion ni tak berminyak tauu bukan macam sesetengah lotion tu jenis berminyakk.. Lotion ni cepat je dia menyerap....



paham ke base Thailend ni? hehe..

Jadiiiii korang tengah pikir2 lagi ke nak beli takk?? Tak yah pikir la beli je hehe..
Harga untuk satu set ni dia tak display tapi aku assume dalam RM80.. okay la tu kan.. Korang tanya la eh harga betul dia masa beli tu.. Nak beli boleh la korang terus ke SINI okay..

Baiklah.. ini sahaja lah aku dapat review..
Kesimpulannya.. Cathy Doll memang wangi+comel+cantik boleh feeling2 doll gitu... hohoho



Terima kasih Korean Cosmetics by EnaDeAr... :)

1 comment:

Razi ten said...

Yeah, I can tell that they smell nice just by looking at their bottle xD