GIVEAWAY TERKINI (klik Banner untuk join)

GIVEAWAY TERKINI (klik banner untuk join)

Sunday, December 1, 2013

Hiatus sehingga Januari 2014


Assaamualaikum.. Just nak inform.. Mulai hari ini (1 Disember 2013..), blog ni akan hiatus selama sebulan setengah insyaAllah.. (sehingga pertengahan bulan Januari 2014..)

Jadi.. kat sini nak mintak maaf awal2 pada yang jemput join giveaway2 mereka yang akan tamat sepanjang tempoh hiatus ni.. Bukan taknak join tapi atas sebab2 tertentu yang sy tak dapat nyatakan..... hm

And insyaAllah saya akan slow2 review baki2 sponsor yg request tu..and akan balas komen2 yg tertunggak.. ada 120 lebih komen.. T____T

Semoga berjaya kawan2 yg menyertai giveaway2 yang tengah berlangsung..
InsyaAllah saya pun ada perancangan untuk buat giveaway tapi ada yang nak join ke..... :S

Em okay la.. Jumpa lagi..

1 comment:

Mama Darwiish said...

jom join..51 hadiah Hot! http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/12/the-hottest-giveaway-by-mama-darwiish.html