GIVEAWAY TERKINI (klik Banner untuk join)

GIVEAWAY TERKINI (klik banner untuk join)

Wednesday, December 11, 2013

Kenapa Saya Sertai Contest SEO Eridy?

Bila mula2 nampak Contest SEO Eridy ni, hati langsung tak terfikir nak sertai.. Terus klik pangkah pada browser dan tengok contest-contest lain..

Iyerlah.. Dalam hati kata, "takkan menang punya.. so tak payah buang masa.." hehe.. serious..

Tapi entah macam mana, bila hari-hari aku tengok kat bloglist blog ni, hari-hari ada yang update pasal Contest SEO Eridy ni.. So, aku pun macam ada magnet tarik aku untuk belek balik Contest SEO Eridy ni..hehe

So... aku tengok punya tengok.. Tiba-tiba dalam hati berkata,


"apa salahnya kalau aku cuba kan..?" hehe
"lagi pun aku tak pernah join lagi mana-mana contest seo, selalu join yang giveaway, segmen je.."
"lagi pun.. tengah free sikit ni try la dulu.. daftar sampai 11hb je.. yang penting daftar dulu..." ermm hati berkata-kata..

Begitu lah ceritanya macam mana aku boleh terjoin Contest SEO Eridy ni..hehe lagi pun aku tengok banyak sangat penyertaan untuk Contest SEO Eridy ni. So aku rasa aku nak uji blog aku ni.. Sejauh mana blog picisan ni boleh pergi dalam Contest SEO Eridy ni..

Nak kata aku tahu selok belok nak menang Contest SEO Eridy ni sejujurnya memang tak tau apa-apa..haha.. Lagi-lagi aku bukan seorang blogger tegar.. Kurang masa nak cuba teknik-teknik SEO yang boleh dicuba.. Aku sekadar macam nak tahu kat mana kedudukan blog kerdil ni dalam kalangan blog-blog lain yang hebat-hebat belaka..

Kalau ada rezeki menang Contest SEO Eridy ni, alhamdulillah.. Tak menang pun tak apa, sekadar suka-suka..hehe ^_^


Entri-entri lain Contest SEO Eridy:

1 comment:

Lyeen De Syifa said...

Good luck dear..:)

P/S: Haraf maaf bahawa segmen SAYA BLOGGER BAHARU tu x officially dear sbb penyertaan x sampai 20 :'( lyeen ada inform kat entry klu penyertaan x smpi 20, segmen x jln..hehehe...insyaallah klu ada rezeki nnt boleh buat lgi..hehe..sorry ye..