GIVEAWAY TERKINI (klik Banner untuk join)

GIVEAWAY TERKINI (klik banner untuk join)

Wednesday, December 11, 2013

Siapa Penganjur Contest SEO Eridy?

Siapa blogger Eridy??
Korang pernah dengar nama Eridy dalam dunia blog ni??

Mungkin ada yang dah tau kewujudan blog beliau iaitu Eridy.com dan mungkin ada yang belum tahu.
Jadi entri ini saya nak memperkenalkan lagi blogger Eridy ini..

Jika kita klik pada tab About Me di blog beliau, Eridy.com, blogger Eridy ini merupakan seorang IT Technician.. dan cita2 blogger Eridy ini sebenarnya ialah IT Engineer.. Blogger Eridy berusia 24 tahun dan Eridy lebih cenderung kepada pelaburan dan programming debug dan error. Eridy merupakan seorang penganut agama Christian dan berasal dari Sabah.. bagi yang nak berurusan dengan blogger Eridy ni boleh hubungi beliau melalui email, iaitu eridysan@gmail.com.. Wokehhh setel pasal latar belakang empunya blog Eridy.com.

Serba sedikit yang saya tahu mengenai asal usul blog Eridy.com..

Sebelum wujudnya Eridy.com, blog sebelum itu adalah Santaikata.com.. And saya tak tahu menahu sebab musabab Eridy bertukar blog.. And saya mengetahui Eridy bertukar blog kerana di blog beliau sebelumnya saya juga ada menyertai contest-contest yang telah blogger Eridy ini langsungkan..

Antara contest-contest yang pernah blogger Eridy anjurkan ialah:


1. Contest Hari Raya Santaikata
2. Contest Blogger: Apa Kata Blogger Tentang Traffik Blog?
3. Special Giveaway: Hari Malaysia

and hadiah2 yang telah ditawarkan adalah wang2 tunai yang agak lumayan..hehe
Jadi pada yang dah terlepas untuk join contest-contest blogger Eridy ini sebelum ni, boleh lah anda rebut peluang ini dengan menjoinkan diri dalam Contest SEO Eridy.

No comments: